Przyjęcia okolicznościowe
i eventy firmowe.

Sprawdź dostępne pakiety i wybierz najlepszą opcję dla siebie. Nie znalazłeś idealnego pakietu? Stworzymy dla Ciebie spersonalizowaną ofertę!

Standard
119zł/os.

Welcome shot

Deska Comfort

Skrzydełka Korean BBQ

Żeberka BBQ

Burger z frytkami

Dodatki

Frytki steakhouse

Nasze chipsy

Nasze pikle

Sosy BBQ i Ranch

PREMIUM
199zł/os.

Welcome drink

Deska Mixed

Flat Iron steak

Ribeye steak

Skrzydełka Korean BBQ

Żeberka BBQ

Dodatki

Frytki steakhouse

Mix sałat z vinegrette

Pasta z fasoli

Nasze chipsy

Nasze pikle

Pieczywo

Sosy: Pieprzowy, Bernaise,

Grzybowy, Blue Cheese

Deser

Sernik z białą czekoladą

Najpopularniejszy

EXCLUSIVE
299zł/os.

Welcome drink

Deska Steak

Ribeye steak

Sirloin steak

Tomahawk steak

Tartare steak

Dodatki

Frytki steakhouse

Mix sałat z vinegrette

Pasta z fasoli

Hummus z grzybami

Moutabal z granatem

Nasze chipsy

Nasze pikle

Pieczywo

Sosy: Pieprzowy, Bernaise

Grzybowy, Blue Cheese

Deser

Fondant czekoladowy

Imprezy

Stół i Wół to najlepsze w Lublinie miejsce na duże bankiety firmowe lub prywatne spotkania okolicznościowe. Z powodzeniem zorganizowaliśmy wiele przyjęć z okazji świąt Wielkanocnych i Bożego Narodzenia, a także innych spotkań biznesowych.

Jesteśmy gotowi do przygotowania kolacji firmowych, szkoleń czy konferencji. Oferujemy również możliwość organizacji uroczystości takich jak komunie, chrzciny, urodziny czy imieniny. Ponad to proponujemy organizację, warsztatów kulinarnych, śniadań prasowych, kolacji degustacyjnych, wieczorów panieńskich i kawalerskich.

Przestrzeń

Stół i Wół mieści się w zabytkowej kamienicy w sercu lubelskiego Starego Miasta, tuż za Bramą Krakowską. W odległości 150 m znajdują się dwa duże parkingi. 

Klimatyczne, ceglane wnętrza naszej restauracji  pozwalają na przyjęcie 150 osób.

Do dyspozycji gości mamy również Salę VIP. Jest to wyłączona przestrzeń na spotkania dla max 35 osób. Wyposażona jest w 65-calowy telewizor, rzutnik, ekran i nagłośnienie. 

W naszym menu dominuje sezonowana wołowina. Jednak na życzenie gości możemy przygotować również tradycyjne dania polskiej kuchni.

Nasz chef Maciej Borucki, wielokrotnie nagradzany przez żółty przewodnik Gault & Millau, dopasuje menu do okazji, budżetu liczby gości i ich preferencji.

Wspólnie z menadżerem Kamilem Siegiedą zadbają o każdy detal i sprawią, że czas spędzony w restauracji Stół i Wół pozostanie miłym i niezapomnianym doświadczeniem dla wszystkich gości. A zadowoleni goście to nasz wspólny sukces!

Menu