Przyjęcia okolicznościowe
i eventy firmowe.
Sprawdź dostępne pakiety i wybierz najlepszą opcję dla siebie. Nie znalazłeś idealnego pakietu? Stworzymy dla Ciebie spersonalizowaną ofertę!
Standard
119zł/os.
Welcome shot
Deska Comfort
Skrzydełka Korean BBQ
Żeberka BBQ
Burger z frytkami
Dodatki
Frytki steakhouse
Nasze chipsy
Nasze pikle
Sosy BBQ i Ranch
PREMIUM
199zł/os.
Welcome drink
Deska Mixed
Flat Iron steak
Ribeye steak
Skrzydełka Korean BBQ
Żeberka BBQ
Dodatki
Frytki steakhouse
Mix sałat z vinegrette
Pasta z fasoli
Nasze chipsy
Nasze pikle
Pieczywo
Sosy: Pieprzowy, Bernaise,
Grzybowy, Blue Cheese
Deser
Sernik z białą czekoladą
Najpopularniejszy
EXCLUSIVE
299zł/os.
Welcome drink
Deska Steak
Ribeye steak
Sirloin steak
Tomahawk steak
Tartare steak
Dodatki
Frytki steakhouse
Mix sałat z vinegrette
Pasta z fasoli
Hummus z grzybami
Moutabal z granatem
Nasze chipsy
Nasze pikle
Pieczywo
Sosy: Pieprzowy, Bernaise
Grzybowy, Blue Cheese
Deser
Fondant czekoladowy
Imprezy
Stół i Wół to najlepsze w Lublinie miejsce na duże bankiety firmowe lub prywatne spotkania okolicznościowe. Z powodzeniem zorganizowaliśmy wiele przyjęć z okazji świąt Wielkanocnych i Bożego Narodzenia, a także innych spotkań biznesowych.
Jesteśmy gotowi do przygotowania kolacji firmowych, szkoleń czy konferencji. Oferujemy również możliwość organizacji uroczystości takich jak komunie, chrzciny, urodziny czy imieniny. Ponad to proponujemy organizację, warsztatów kulinarnych, śniadań prasowych, kolacji degustacyjnych, wieczorów panieńskich i kawalerskich.
Przestrzeń
Stół i Wół mieści się w zabytkowej kamienicy w sercu lubelskiego Starego Miasta, tuż za Bramą Krakowską. W odległości 150 m znajdują się dwa duże parkingi.
Klimatyczne, ceglane wnętrza naszej restauracji pozwalają na przyjęcie 150 osób.
Do dyspozycji gości mamy również Salę VIP. Jest to wyłączona przestrzeń na spotkania dla max 35 osób. Wyposażona jest w 65-calowy telewizor, rzutnik, ekran i nagłośnienie.
W naszym menu dominuje sezonowana wołowina. Jednak na życzenie gości możemy przygotować również tradycyjne dania polskiej kuchni.
Nasz chef Maciej Borucki, wielokrotnie nagradzany przez żółty przewodnik Gault & Millau, dopasuje menu do okazji, budżetu liczby gości i ich preferencji.
Wspólnie z menadżerem Kamilem Siegiedą zadbają o każdy detal i sprawią, że czas spędzony w restauracji Stół i Wół pozostanie miłym i niezapomnianym doświadczeniem dla wszystkich gości. A zadowoleni goście to nasz wspólny sukces!